Vila Snežnik Vrnjačka Banja — Vikend u Srbiji - Rezervacija smeštaja širom Srbije

Smeštaj: Vila Snežnik Vrnjačka Banja

Vila Snežnik Vrnjačka Banja Banje


Na upit
  • Broj soba 23
  • Broj kreveta 50

Opis smeštaja - Vila Snežnik Vrnjačka Banja

Vila Snežnik se nalazi na samoj promenadi u mirnijem delu, nadomak parka, mineralnih izvora (Jezera i Snežnika), na 150 metara od vile nalazi se olimpijski bazen.

Objekat ima recepciju, u lobiju kutak za čitanje sa bibliotekom i TV-om, ali i kafe baštu gde u prelepom ambijentu uz šum Vrnjačke reke, ispod stoletnih lipa možete uživati uz piće.

Svakako je u vreme popularne manifestacije „Love fest“ jedna od najatraktivnijih lokacija, jer se nalazi na samo 100 metara od centralnog dešavanja i 150 metara od bazena.

Ovaj deo promenade je poznat po mnogim dobrim restoranima koji se nalaze u neposrednoj blizini Vile Snežnik gde gosti vile mogu koristiti uslugu ishrane.

Vila Snežnik ima dugu tradiciju, u njoj je često boravila i Desanka Maksimović, gde je u hladu lipa stvarala neka od svojih najboljih dela.

Mnoge poznate ličnosti provodile su odmor u Vrnjačkoj Banji, poput glumca Danila Bate Stojkovića, ali i Desanke Maksimović.
Naša najveća pesnikinja uvek je spavala u vili „Snežnik“ (blizu istoimenog izvora) na Promenadi koja ima lep pogled na park. Jovan Smolović iz vile „Snežnik“, koja je sačuvala stari šarm, kaže da se Vrnjčani sećaju da je pesnikinja uvek odsedala u sobi 103, sedela pod lipom i pisala.
– Desanka je volela mir koji je imala u vili, gledala je ljude kako prolaze i pisala – kaže Smolović. – Mnoge anegdote vezane su za njen boravak, a često dolaze turisti da vide njenu sobu i popiju piće pod lipom.

Prikaži Više

Pogodnosti

  • TV
  • Internet
  • Peškiri
  • Pomoćni ležaj
  • Fen

Smeštaj Video: Vila Snežnik Vrnjačka Banja

Lokacija Vila Snežnik Vrnjačka BanjaOvaj smeštaj nije ocenjen

Unesite ocenu i utisak

Ostavite odgovor

Ocena*

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *Dodaj svoj smeštaj

Vlasnik ste smeštaja i želite da isti oglasite na našem portalu? Postanite naš saradnik i povećajte vidljivost kao i prodaju Vaših smeštajnih kapaciteta. To možete uraditi jednostavno klikom na dugme Dodaj svoj smeštaj, a mi ćemo Vas pozvati u najkraćem mogućem roku.