Objavljen: 29.07.2020. ID: 10000495


Reka Uvac Adresa: Jablanička 83, Sjenica

Smeštaj

Površina: 0 m2

Broj soba: 0

Broj ležajeva: 0

Opremljenost

Prateći objekti/ površine

Vrsta grejanja

Opis

Uvac, Pešter, Sjenica za vaš savršen odmor!

(uz mogućnost organizovanja posete selu Caričini i Novom Pazaru)

Program putovanja:

1.dan:

Dolazak i smeštaj u hotel Borovi u Sjenici, u periodu od 14h do 16.30h. Slobodno vreme. U 17.30h sastanak grupe ispred hotela sa lokalnim vodičem, gde ćete krenuti na pešačku turu i obilazak Sjenice. U sklopu ove ture imaćete priliku da upoznate Sjenicu kao gradić, obići ćete crkvu svetog Petra i Pavla, džamiju Nur, džamiju - muzej Sultan Valide, tradicionalnu sjeničku kuću (spolja), poljoprivredni centar.... Povratak u hotel. Večera. Slobodno vreme. Noćenje.

2 dan: Sjenica-Uvac-Sjenica

Doručak. Sastanak grupe ispred hotela i polazak na celodnevni izlet do Uvca. Dolazak na vidikovac "Molitva". Sa ove platforme imaćete priliku da vidite sve lepote koje pruža Sjeničko (Uvačko) jezero i da uživate u letovima beloglavih supova. Povratak u kombi i polazak prema kampu rendžera, odakle počinje krstarenje po Sjeničkom jezeru. Ukrcavanje u čamce. U sklopu krstarenja Uvcem u dužini od 13 km, imaćete priliku da vidite stari viseći most, stanište beloglavog supa, Jerinin grad, Ledenu pećinu… Dolazak do Ledene pećine. Ulazak u Ledenu pećinu, u dužini od 800m, gde ćete imati priliku da posmatrate i prelepi nakit ove pećine. Nastavak krstarenja prema kampu. U kampu Vas očekuje ručak: sjenički roštilj ili sveža riba (pastrmka). Povratak u hotel. Večera. Slobodno vreme. Noćenje.

3 dan: Sjenica-Pešterska visoravan-Sjenica

Doručak. Sastanak grupe ispred hotela. Polazak na celodnevni izlet – Peštersko polje. U sklopu ove ture posetioci će imati priliku da obiđu: pešterske katune u selima Tuzinje. Katuni - predstavljaju autonomne ljudske objekte gde ljudi žive na ovoj visoravni. Posetioci će imati priliku da upoznaju veći deo pešterske visoravni, način života pešterskih domaćina i probaju pešterske specijalitete. Zatim nas put vodi do hranilišta za ptice, lešinare i sisare. U sklopu hranilišta nalazi se objekat iz kojeg se ove životinje mogu posmatrati, fotografisati i proučavati. Zatim nas očekuje pešačka tura, gde osvajamo vrh Trojana (1347 mnv). Pešačka tura traje oko dva sata i srednje je težine. Uživamo u prizorima Golije, Kule, Ninaje, Jadovnika, Prokletija… Nakon osvajanja vrha idemo do izvora Đurđevice, gde je Sv. Đorđe, po predanju, ubio dvoglavu aždaju. Po povratku za Sjenicu, postoji mogućnost organizovanja ručka u nekim od najboljih pečenjara u Sjenici, u selu Duga Poljana. Polazak za Sjenicu. Dolazak na mesto polaska. Slobodno vreme. Večera. Noćenje.

4 dan: Sjenica-Caričina-Sjenica

Doručak. Slobodno vreme za uživanja u čistom vazduhu ili postoji mogućnost organizovanja poludnevnog izlete do sela Caričine i farme Selek. Ovde ćete imati priliku da posetite najveću farmu na Pešterskoj visorvni, da probate sjeničke specijalitete, šolju domačeg čaja... Takođe postoji mogućnost organizovanja jahanja konja, ili pešačka tura do izvora reke Uvac. Po povratku za Sjenicu imaćete priliku da obiđete najstariju vodenicu u Sjenici - vodenicu "Vrela". Dolazak u hotel. Večera. Slobodno vreme. Noćenje.

5 dan: Sjenica-Novi Pazar-Sjenica

Doručak. Slobodno vreme za uživanje u čistom vazduhu ili postoji mogućnost organizovanja izleta do Novog Pazara. U sklopu ove ture posetioci će imati priliku da posete manastir Đurđevi stupovi, crkvu Sv. Petra i Pavla, Altun Alem džamiju, gradski muzej, gradsku tvrđavu, a zatim imaćete priliku da uživate u šopingu. Takođe ovde ćete imati priliku da probate i najbolje mantije ispod sača. Povratak u hotel. Slobodno vreme. Večera. Noćenje.

6 dan : Sjenica

Doručak. Napuštanje hotela u periodu od 10h do 12h. Obilazak mlekara i mesara. Kraj usluge.

Cene:

Cena paket aranžmana po osobi iznosi 16.500 dinara!

*Smeštaj je u 1/2, 1/3 i 1/4 standard sobama!

**Smena je svakog utorka.

Minimum za polazak na fakultativne izlete je 3 osobe!

Cena aranžmana obuhvata:

- 5 polupansiona u standard sobama (doručak - večera);

- boravišnu taksu i osiguranja;

- obilazak grada;

Cena aranžmana ne ubuhvata:

- prevoz do i od hotela;

- Individualne troškove;

- Fakultativne izlete:

  • selo Caričina i vodenica Vrelo sa jahanjem konja - 1200din;
  • poseta Novom Pazaru - 2500din;
  • krstarenje SRP "Uvac" i posetu vidikovcu "Molitva" (Jeep) - 2700din;
  • poseta SRP "Peštersko polje" - 2500din;

Napomena:

Cena fakultativnih izeleta su podložne promenama u zavisnosti od broja prijavljenih putnika. Neophodan minimum za izvođenje fakultativnih izleta je 3 putnika!

Popust i doplate:

- Deca do 12 godina imaju popust od 30% ukoliko su u pratnji jedne ili dve odrasle osobe;

Način plaćanja:

  • 40% prilikom rezervacije, a ostatak 10 dana pred put.

Smeštaj:

Hotel "Borovi"  https://bit.ly/hotel-borovi  nalazi se u neverovatno lepoj prirodi Sjenice, između guste borove šume i reke Jablanice. Hotel još nazivaju i vazdušnom banjom, zbog okruženja u kojem se nalazi. Hotel "Borovi" svojim kapacitetom i komforom predstavlja najbolji i najlepši hotel u regioni i kao takav predstavlja nosilac razvoja turizma u Sjenici. Sve sobe koje se nalaze u našoj ponudi su opremljene sa kablovskom televizijom,wi-fi... Parking hotela je pod video nadzorom.

Lokacija

Kontakt podaci oglašivača

Rezervacije vikendu

Telefon: 060 0249027

Morate biti prijavljeni da biste poslali poruku

Polja označena sa (*) su obavezna.

Online rezervacija

Kliknite na zelene datume da biste ih označili a zatim na Rezerviši da biste rezervisali.

Nakon rezervacije obavezno sačekajte da vas kontaktira vlasnik za potvrdu rezervacije.

Pon Uto Sre Čet Pet Sub Ned
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
Pon Uto Sre Čet Pet Sub Ned
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Pon Uto Sre Čet Pet Sub Ned
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
Slobodno
Rezervisano
Vaša rezervacija
Rezervacija još nije odobrena

Poruku možete poslati sa popunjenim osnovnim tekstom ili ga promeniti.

Nakon rezervacije obavezno sačekajte da vas kontaktira vlasnika za potvrdu rezervacije.

Polja označena sa (*) su obavezna.

Morate biti prijavljeni da biste poslali poruku

Rezerviši

Slike korisnika

Slike koje su napravili korisnika koji su bili u ovom smeštaju.

Vaši komentari

0 komentara Postavi komentar