Autor: Aleksandra
Uputstvo: Kako da oglasite svoj smeštaj na vikendu.rs?

Oglasi smeštaj!

Ukoliko posedujete smeštajne kapacitete, vikendu.rs je mesto za vas. U našoj bazi možete da se oglasite ukoliko se bavite eko ili seoskim turizmom, ukoliko posedujete vikendice i vile koje izdajete, kao i salaše i čarde na kojima omogućavate smeštaj posetilaca.

Proces je veoma jednostavan, pa se prijavite već danas!

Registracija

Za početak je potrebno da se registrujete. To možete objaviti klikom na link Registracija. Unesite svoju imejl (email) adresu i lozinku. Ukucajte lozinku još jednom, da biste je potvrdili. Dodajte svoje ime, kojim ćete se predstaviti na sajtu i kliknite na "Registruj se".

Prijava

Nakon što ste se registrovali, sa mejl adresom koju ste prijavili i lozinkom ulogujte se na portal. Ukoliko nakon nekog vremena zaboravite lozinku, uvek možete da dobijete novi pristup, tako što ćete kliknuti na "Zaboravili ste lozinku?". Unesete mejl adresu kojom ste se registrovali i u vaš inboks (Inbox) će stići mejl.

Postavite oglas

Nakon što ste se prijavili, odaberite Postavi oglas. Za početak odredite naslov oglasa (na primer Vikendica - Šebešfok Bezdan). Potom odredite lokaciju, odnosno unesite tačnu adresu. Sledi opis smeštaja, gde možete da navedete sve što smatrate da je važno i što će privući pažnju. Potom odaberite oblast. Nju određujete prema tome da li se vaš smeštaj nalazi u blizini reke, jezera, planine ili je seosko domaćinstvo. 

Sa desne strane ćete videti mesto gde možete da unesete fotografije. Trudite se da budu što boljeg kvaliteta, kako bi vaša prezentacija što bolje izgledala. Unesite cenu u evrima, a potom i podatke o objektu: broj soba, ležajeva, kvadraturu, a zatim štiklirajte šta se od opremljenosti podrazumeva za vaš smeštaj. Na kraju odredite tip grejanja i potom odaberite "Postavi oglas".

Vaše oglase videćete u okviru svog profila na portalu, a tu ih možete i dodatno menjati i uređivati. Samo daberete simbol točkića sa desne strane, unesete promene i kliknete "Izmeni oglas".

Profilu pristupate tamo gde je pre prijave pisalo "Prijava". Kada ste logovani tu se nalazi Vaše ime.

Pogledajte i kratak video na ovu temu:

 

 

Foto: Pixabay / geralt, vikendu.rs

Rezervišite svoj savršen vikend:

Autor: Marija Đokić
Objavljeno: 25.03.2020.
Jezera u Srbiji koja plene svojom lepotom.
Autor: Marija Đokić
Objavljeno: 22.10.2019.
Ova čuda prirode nikako ne smete propustiti