Autor: Aleksandra
5 idealnih dana za odmor u Srbiji

Serbian Adventures

Portal Serbian Adventures na nedavno održanom sajmu turizma u Beogradu, dodelio je priznanja na osnovu konkursa "5 idealnih dana za odmor u Srbiji". Favoriti su odabrani na osnovu mišljenja uredništva sajta, dok se glasanje na njihovoj Fejsbuk stranici i dalje nastavlja. 

Prva nagrada otišla je u Sokobanju. Program "Stazama slovenske mitologije u zagrljaju Sokobanje" odabran je kao najbolji i najkreativniji turistički program odmora u Srbiji koji kombinuje velnes, aktivni turizam i mitologiju.

Drugu nagradu odnelo je Udruženje građana "Podunav" iz Bačkog Monoštora. Dobili su priznanje za "Aktivan odmor u Evropskom Amazonu - vodom, šumom i kaldrmom" - najbolji program aktivnog odmora u Srbiji, kroz koji se predstavljaju multikulturalnost i prirodna baština.

Pogledajte smeštaj u Bačkom Monoštoru.

Treća nagrada rezervisana je za Loznicu. program "Porodična avantura u prirodi u Budimlija Resort-u", nagrađena je priznanjem za najbolji turistički program zabavnog odmora za porodice sa decom.

Obogaćena turistička ponuda Srbije

Na konkurs je pristiglo oko 50 programa, od kojih je njih oko 30 zadovoljilo uslove. Uz vaučere koje izdaje Ministarstvo za trgovinu, turizam i telekomunikacije, neki od ovih programa koštaju od 1000 din!

"Cilj konkursa je bilo kreiranje zanimljivih turističkih programa, koji bi na atraktivan način predstavili doživljaj na destinaciji, lokalne atrakcije, kulturu, običaje, gastronomiju i različite aktivnosti na destinacijama u Srbiji. Ovako obogaćena turistička ponuda Srbije, sa programima koji će biti lako dostupni za pretragu i onlajn rezervisanje, doprineće povećanju broja turista na destinacijama u Srbiji, a samim tim i prihodima od turizma", navodi se na portalu Radio Dunav.

Pogledajte i ostala priznanja na sajtu.

Izvor: Serbian Adventures, Radio Dunav

Rezervišite svoj savršen vikend:

Autor: Marija Đokić
Objavljeno: 24.02.2020.
U ovom tekstu vam donosimo pet lokacija naše zemlje koje obavezno trebate da posetite.
Autor: Aleksandra
Objavljeno: 20.02.2019.
Najveći turistički događaj u regionu jugoistočne Evrope počeo je u Beogradu, i trajaće do nedelje 24. februara.